Hondentraining

training

Een goed opgevoede hond is overal welkom!

Hondentraining is voor ons niets anders dan kennisoverdracht aan hondeneigenaren. Gedrag en gehoorzaamheid vloeien voort uit kennis over de hond en het lezen van je hond. Wat is angst ? Wat is agressie ? Wat is deemoed ? Zomaar een aantal vragen die je zult moeten beantwoorden om enigszins je hond te kunnen begrijpen. Van groot belang is het om te weten hoe honden communiceren. Wat laten ze jou door hun lichaamstaal weten.

Onze training bestaat dan ook voornamelijk uit practicums die gericht zijn op het oplossen van specifieke problemen. Uitgaande van het feit dat u een hondenschool en/of hondenvereniging hebt bezocht maar met vragen bent blijven zitten of dat uw hond ongewenst gedrag laat zien dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij volgen geen goeroes maar werken vanuit onze eigen ervaringen waarbij leiderschap het uitgangspunt is. U leidt uw hond en niet andersom. De training die wij geven gaat uit van de goede eigenschappen van de hond en daar horen beloningen bij (een aai is ook een beloning) maar waar nodig kunnen we ook streng zijn.

Voor meer informatie of een afspraak kunt onze contactpagina gebruiken klik hier

 

Reacties gesloten.